Ανταλλακτικά φίλτρα

Ανταλλακτικό κανατάς Βarrier Active με Μαγνήσιο και Ψευδάργυρο

Για όσους ενδιαφέρονται για την εμφάνιση και την εσωτερική υγεία του σώματος. Αναπτύσσεται με βάση μοναδικές αυστριακές τεχνολογίες για τον εμπλουτισμό του νερού με μαγνήσιο και ψευδάργυρο. Εκτός από τον εμπλουτισμό, το φίλτρο καθαρίζει το νερό από χλώριο, οργανικές ουσίες και βαρέα μέταλλα. Το μοναδικό μίγμα περιλαμβάνει: ενεργού άνθρακα με βακτηριοστατικό ασήμι. Μαγνήσιο και ψευδάργυρο με βάση μοναδικές αυστριακές τεχνολογίες για τον εμπλουτισμό του νερού. Αποτελεσματική επεξεργασία των ιόντων σιδήρου από βαρέα και τοξικά μέταλλα. Σταθεροποίηση του νερού - εμποδίζει την ανάπτυξη των βακτηρίων. Προετοιμασία νερού - εξουδετερώνει τις οσμές και βελτιώνει τη γεύση του νερού. Ψευδάργυρος μπορεί να είναι ένα λιγότερο γνωστό μέταλλο σε σχέση με τον σίδηρο ή το ασβέστιο ή το νάτριο, αλλά αυτό δεν είναι το καθιστά λιγότερο σημαντικό για το μεταβολισμό και την υγεία μας. Όπως το μαγνήσιο, έτσι και ο ψευδάργυρος συμμετέχει άμεσα στη δραστηριότητα των ενζύμων. Σήμερα γνωστά περισσότερα από 300 ένζυμα εξαρτώμενα από τον ψευδάργυρο. Ακόμη και μια ήπια διαιτητική ανεπάρκεια ψευδαργύρου μπορεί να έχει εκτεταμένες συνέπειες για την υγεία. Ψευδάργυρος συμβάλλει αποδεδειγμένα στη προστασία από τους ιούς και μειώνει τη διάρκεια των δυσάρεστων συμπτωμάτων σε περίπτωση που αρρωστήσουμε. Αυτή η θετική συμβολή του ψευδαργύρου οφείλεται κυρίως στην ιδιότητά του να εμποδίζει την αναπαραγωγή των ιών όταν εισβάλλουν στον οργανισμό. Όπως το νάτριο και το κάλιο, ή το ασβέστιο και το μαγνήσιο, ο ψευδάργυρος και ο χαλκός έχουν αλληλεπιδράσεις στον τομέα του μεταβολισμού. Για το λόγο αυτό, η εξισορρόπηση των διαιτητικών πηγών ψευδαργύρου και χαλκού πρέπει να επιτευχθεί και να αποφευχθεί η ανεπάρκεια ή περίσσεια σε αυτά τα μέταλλα . Υγεία του δέρματος Μια σειρά απ προβλήματα του δέρματος και σχετικών συμπτωμάτων, συμπεριλαμβανομένου του εξανθήματος στο πρόσωπο, του μύκητα, και άλλων πληγών αντιστρέφεται όταν ο ψευδάργυρος συμπεριλαμβάνεται στη δίαιτα. Η ανεπάρκεια ψευδαργύρου μπορεί να θέτει σε κίνδυνο την υγεία του δέρματος. Ο ψευδάργυρος είναι επίσης σημαντικός για την όραση. Λειτουργεί σε συνδυασμό με τη βιταμίνη Α για να στείλει νευρικά ερεθίσματα στον εγκέφαλο. Η σύνθετη έλλειψη ψευδαργύρου μπορεί να επηρεάσει την κινητικότητα και τον αριθμό των σπερματοζωαρίων στους άνδρες. Οι γυναίκες χρειάζονται καθημερινά 8 mg ψευδαργύρου, ενώ οι άντρες 11 mg.Το προϊόν είναι πιστοποιημένο από εγκυρότερους παγκόσμιους οργανισμούς.

Θέλετε να πίνετε καθαρό νερό;

Καθαρές, ποιοτικές και αξιόπιστες λύσεις στα οικιακά και επαγγελματικά σας συστήματα σε προνομιακές τιμές

Αυθεντικότητα φίλτρου

Για να επαληθεύσει την αυθεντικότητα του φύλτρου, εισάγετε την ημερομηνία κατασκευής, τον αριθμό συσκευασία και τον κωδικόταυτότητας που βρίσκεται στο κάτω μέρος του ένα κουτί από χαρτόνι πάνω από το barcode.

Περισσότερα

Φίλτρα Νερού BARRIER®

Η εταιρία BARRIER κατασκευάζει διάφορα προϊόντα, όπως: κανάτες με φίλτρα, φίλτρα βρύσης, φίλτρα άνω και κάτω μπάγκου, φίλτρα αντίστροφης όσμωσης και πολλά άλλα προϊόντα.

Επικοινωνία

Ωραιοκαστρου, 18 Σταυρουπολη 

Θεσσαλονικη 56431

T. 2310670770

E. info@barrier-filters.gr